Bijles van De StudentenService

 • bijles van een expert
 • individuele bijles aan huis of online bijles
 • scherpe tarieven
 • flexibele werktijden
 • afspraak is afspraak

Bijscholen op een snelle manier

Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan, je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte!


Gratis offerte aanvragen

Bijles

Heb je bijles nodig? Wil je dat je zoon of dochter hogere cijfers haalt en dat school weer leuk wordt? Zoek je bekwame studenten, die alles weten over een vak dat jij moeilijk vindt? Onze studenten staan voor je klaar. Wij zijn goedkoop, werken met flexibele tijden, digitaal en aan huis. 

De StudentenService is er voor vakkundige bijles op basisschool- en middelbareschoolniveau.

Bijles van een expert

Wij hebben voor ieder onderwerp een expert. We werken niet voor niets met studenten. Ze zijn goed in hun vak, kunnen duidelijk uitleggen en gaan goed met kinderen en jongeren om. Zo weet je zeker dat je écht goede les krijgt van een expert. Van tevoren maak je een plan van aanpak met elkaar. Dan weet je wat je van elkaar kunt verwachten en kun je samen met je coach naar jouw doel werken. 

Of je nu bijles zoekt voor rekenen, wiskunde of statistiek, voor Nederlands, economie of Engels: wij hebben kundige studenten voor ieder vak op ieder niveau. Onze bijlesdocenten allemaal hun eigen specialisatie. Daardoor kunnen we altijd een goede match vinden. Jouw coach weet alles over het vak dat jij lastig vindt.

 • we zorgen voor een goede match
 • onze coaches zijn de besten in hun vak
 • altijd duidelijke uitleg

Bijles aan huis en digitaal

Bij De StudentenService kun je kiezen voor bijles aan huis of digitaal. Je kiest wat voor jou het beste uitkomt. Je krijgt altijd individueel les. Zo kan de student alle aandacht aan jou geven. De kwaliteit van de les is hetzelfde, of je nu thuis of digitaal les krijgt. Wil je liever ergens afspreken, bijvoorbeeld in je lievelingskoffietent? Dan komt je coach daarnaartoe. In overleg kan alles. 

En wil je de ene keer digitaal en de andere keer face-to-face afspreken? Ook dat kan gewoon. De StudentenService is flexibel. We hebben geen 9-tot-5-mentaliteit: wij staan ook ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat voor je klaar. Onze studenten werken wanneer jij tijd hebt. 

Heb je binnenkort een belangrijke toets of komen de examens eraan? Dan kun je tijdelijk het aantal contacturen opschroeven. Wil je eenmalig een hele dag les, om echt grip te krijgen op de stof? Of wil je in de vakantie even niet bezig met school? Het kan allemaal: je zit niet vast aan een bepaald aantal uren. 

Afspraak is afspraak

Bij De StudentenService weet je waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak. We spreken van tevoren een prijs af. Je hoeft pas achteraf te betalen. We zorgen voor een heldere factuur. Zo kun je precies zien waarvoor je betaalt. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. 

 • inzicht in kosten met een duidelijke factuur
 • achteraf betalen
 • facturatie op basis van afspraak
Path Path Path Path Path

Mijn dochter krijgt natuur- en scheikunde bijles via De StudentenService. We hebben ervoor gekozen om de bijles digitaal af te nemen. Dat werkt heel prettig.

- Hetty van Keulen

Al 10 jaar de beste service

De StudentenService bestaat al 10 jaar. Ons geheim? We combineren een professionele organisatie met gemotiveerde studenten. Onze coaches krijgen een hoge waardering; bij ons krijg je namelijk les op maat. Ongeacht niveau, vak en lesmethode. 

De StudentenService voor vakkundige bijles:

 • bijles van een expert in het vakgebied
 • flexibele werktijden
 • scherpe tarieven
 • afspraak is afspraak
 • aan huis of digitaal

Bijles voor middelbare scholieren

Welk vak je ook moeilijk vindt, wij staan voor je klaar. De ene middelbare scholier vindt wiskunde moeilijk, de ander haalt maar geen voldoendes op Nederlands. Wij kunnen het hele schooljaar lang coachen, of specifiek focussen op schoolexamens of het centraal examen. Dat is het voordeel van ons maatwerk: onze coaches passen zich aan jouw wensen aan.

Huiswerkbegeleiding

Heb je huiswerkbegeleiding nodig? Onze studenten kunnen daarmee helpen. Door je huiswerk goed te maken, begrijp je wat je goed en verkeerd doet. Zo krijg je grip op de leerstof. Onze coaches lopen je huiswerk met je na en beantwoorden al je vragen.

Bijles met vriend of vriendin

Wij geven ook bijles voor kleine groepjes. Wij snappen dat het gezelliger is om bijgeschoold te worden met een vriend of vriendin. Daarom kun je bij De StudentenService ook bijles volgen met zijn tweeën of met zijn drieën. 

Speciale bijles

Heb je bijles nodig voor een doel dat hier niet tussen staat? Bijvoorbeeld voor volwassenenonderwijs, of speciale begeleiding? Ook dan denken we met je mee. Neem contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen