Schoonmaakbedrijf De StudentenService

 • schoonmaken tegen scherpe tarieven
 • zeer flexibele werktijden
 • altijd verzekerd tegen schade
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zoek je een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Gratis offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf De StudentenService

Zoek je een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Onze schoonmakers zijn direct inzetbaar en goedkoop.

De StudentenService is een schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. Dit komt doordat we ons goed onderscheiden in de grotere klussen. Ook voor het reinigen van een kleiner bedrijfspand kun je ons inschakelen.  We kijken graag wat we voor je kunnen doen!

Schoonmaakservice voor bedrijven

Heb je een gezellige vrijmibo gehad? Is er in het weekend geklust in het pand, waardoor kantoren stoffig zijn? Of wil je standaard iedere maand een grondige schoonmaak? Wij zijn flexibel en kunnen je direct helpen. Onze schoonmakers werken snel, soepel en zorgvuldig, zodat jij binnen no-time weer aan het werk kunt.

De StudentenService heeft ruime ervaring met specialistische reiniging voor kleine én grote bedrijven. We werken op een gestructureerde manier, waardoor we efficiënt en grondig schoonmaken.

Voor particuliere schoonmaak kun je contact met ons opnemen. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je hulp nodig in de tuin? We hebben ook ervaren tuiniers in dienst. Of je het nu om je eigen achtertuin gaat, of om de bedrijfstuin – onze studenten staan voor je klaar.

Schoonmaak wanneer je het nodig hebt, snel en professioneel

Bij De StudentenService zijn we flexibel. Niks 9-tot-5-mentaliteit: wij staan ook ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat voor je klaar. En heb je zaterdagochtend onmiddellijk een schoonmaakploeg nodig? Wij regelen het direct voor je, dus ook in het weekend. Onze schoonmaakexperts staan altijd stand-by. Wij staan voor de deur wanneer je ons nodig hebt.

Wij hebben in iedere studentenstad een grote pool van ervaren studenten met veel schoonmaakervaring. Dat betekent dat we altijd aan je vraag kunnen voldoen. Wij beschikken als professioneel schoonmaakbedrijf over alle benodigde materialen. Zo maken we efficiënt en snel schoon.

Goedkoop laten schoonmaken

De StudentenService is een schoonmaakbedrijf met scherpe tarieven. We werken alleen met studenten: zo kunnen we een goedkope schoonmaakservice van hoge kwaliteit bieden. De schoonmaakspullen zitten gewoon bij de prijs inbegrepen. We nemen alle schoonmaakbenodigdheden zelf mee. Je hoeft dus helemaal niets klaar te zetten.

We spreken van tevoren een prijs af. Alle kosten kun je inzien op onze heldere factuur. Bij ons betaal je achteraf. Afspraak is afspraak bij De StudentenService: zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Verzekerd schoonmaken

Onze professionele schoonmakers werken altijd zorgvuldig. Daarnaast maken ze al jaren schoon. We doen er alles aan om schade te voorkomen.

Gaat er toch iets mis? Dan ben je gewoon verzekerd. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in schoonmaakdiensten. De schoonmakers doorlopen een strenge selectieprocedure voordat ze bij ons aan de slag kunnen. Onze klanten laten ons altijd met een gerust hart schoonmaken.

 • ervaren schoonmaakexperts
 • altijd verzekerd tijdens schoonmaak
Path Path Path Path Path

10 april 2020 enorm goede en snelle verhuizing gehad samen met Henri en Leon in Maastricht. Ondanks dat Nederlands niet hun moedertaal is hebben we veel in het Nederlands kunnen spreken en daardoor verliep de verhuizing heel fijn en soepel. Heel erg bedankt jongens !!!

Simone Schuffelen

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

We hebben een goede reden om alleen met studenten te werken. Studenten zijn enorm gemotiveerd en zitten vol energie. Het zijn ook geen dure werknemers: zo kunnen we hoge kwaliteit bieden tegen een laag tarief.

De schoonmaakspullen nemen we zelf mee. Van schoonmaakmiddel tot high-duty stofzuigers en van dweilen tot microvezeldoekjes: het ligt allemaal in het busje dat komt voorrijden. Als we klaar zijn, lopen we de ruimte(s) altijd nog na, zodat we zeker weten dat we niets zijn vergeten. Binnen no-time is alles weer spic en span!

De StudentenService: een vertrouwde schoonmaakservice

 • schoonmaken tegen scherpe tarieven
 • zeer flexibele werktijden
 • altijd verzekerd tegen schade
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Al 10 jaar de beste service

Wij maken al meer dan 10 jaar schoon. Eerst waren we alleen een schoonmaakbedrijf in Groningen, maar intussen zijn we uitgegroeid tot een landelijke service. Wij zijn de perfecte combinatie van een professionele organisatie en gekwalificeerde studenten.

Onze schoonmaakservice wordt goed gewaardeerd. Dat komt doordat we schoonmaken op maat. Niets is ons te gek. Heb je een grote spoedklus? Dan sturen we direct een groep schoonmakers die binnen no-time een heel pand kunnen schoonmaken. Dat is pas echte service.

Complete schoonmaak

Wil je een complete schoonmaak? Dan ben je hier op de goede plek. We ontzorgen je van begin tot eind. En dat tegen een lage prijs.

Bij ons kun je naast een complete schoonmaak ook terecht voor extra diensten. Wij denken altijd met je mee, dus voel je vrij om een vraag te stellen!

Extra diensten

Afval weggooien

Wij maken niet alleen schoon, we ruimen ook op. Moeten er rommel worden weggegooid? Onze schoonmakers ruimen het op en gooien het voor je weg.

Periodieke schoonmaak

Wil je dat we om de maand of om de week langskomen? Ook dat kan. Spreek eenvoudig een termijn met ons af. Dan zorgen wij ervoor dat onze schoonmakers op de afgesproken termijn langskomen. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken.

Schoonmaak evenementen

Heb je een groot (bedrijfs)feest gehad? Binnen of buiten in de tuin? Geen probleem. We kunnen voor grote klussen een grotere groep schoonmakers sturen, met opruimbenodigdheden en schoonmaakmateriaal. Onze studenten werken hard en efficiënt. Waar nodig denken ze met je mee.

Schoonmaak voor of na verhuizing

Vaak moet je na een verhuizing het oude pand schoon opleveren. Onze schoonmakers maken je oude kantoorpand van boven tot onder helemaal schoon. Of wil je juist dat we het nieuwe pand reinigen voordat je daar intrekt? Ook dat doen we voor je. Zo kun jij je focussen op de verhuizing. Daarnaast hebben we een verhuisservice, die de verhuizing voor je kan regelen. Twee vliegen in één klap!  

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen