Tuinhulp Groningen: goedkope en betrouwbare tuinman in Groningen

  • Tuinhulp tegen scherpe tarieven
  • Breed aanbod tuinonderhoud
  • Hardwerkende studenten
  • Flexibele werktijden
  • Betrouwbare dienstverlening

Tuinhulp nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan, je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte!


Gratis offerte aanvragen

Tuinieren: studenten hoveniers

Zoek je een betrouwbare en goedkope tuinman in Groningen? De ervaren tuiniers van De StudentenService staan voor je klaar.

Van een complete tuinrenovatie tot aan snoeien en andere eenvoudige tuinklussen, we doen het allemaal. Omdat we met lokale studenten werken, houden we de kosten laag.

Onze studenten zijn harde werkers. Wij selecteren ze zorgvuldig op hun werkhouding en netheid. Ze beschikken over de juiste kennis en voeren de tuindiensten nauwkeurig uit.

Enthousiaste en ervaren studenten

Onze studenten zijn echte enthousiastelingen als het op tuinieren aankomt. Ze hebben ruime ervaring in uiteenlopende tuinen. Van kleine stadstuintjes tot grote erven, onze tuiniers steken de handen uit de mouwen.

Wij selecteren onze fitte studenten onder andere op basis van hun netheid en werkhouding. Ze leveren meer af dan alleen mooi werk – dat ze vriendelijk in de omgang zijn, vinden wij net zo belangrijk. Onze studenten denken altijd met je mee. De StudentenService levert al meer dan 10 jaar prettige en snelle hulp in de tuin.

Breed aanbod tuinonderhoud

Is je tuin toe aan onderhoud en kun je wel wat extra handen gebruiken? Of zoek je betrouwbare tuiniers die de tuin volledig renoveren? Op de tuinhulp van De StudentenService kun je bouwen.

Wij bieden professionele tuinhulp-service in Groningen. Onze studenten hebben meer dan alleen de juiste kennis en middelen in huis: ze werken ook nog eens ontzettend hard. 

We kunnen je helpen met diverse tuinklussen. Grasmaaien, snoeien, onkruid wieden – wat je maar nodig hebt. Ook bestraten of metselen ligt in ons straatje. We stropen onze mouwen graag voor je op. Van simpele klusjes tot het aanleggen van een complete tuin, met De StudentenService ben je verzekerd van ervaren en vriendelijke tuiniers.

Tuinhulp tegen scherpe tarieven

We bieden tuinhulp tegen een lage prijs, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Doordat wij met studenten werken, zijn we goedkoper dan hoveniersbedrijven. Onze enthousiaste studenten hebben veel ervaring. Daarnaast nemen we zelf het benodigde tuingereedschap mee. 

Voordat we aan een tuinklus beginnen, checken we wat er precies in de tuin moet gebeuren. Wie schakelen we in? Welke materialen moeten we meenemen? We komen graag even bij je langs en bespreken wat er nodig is. Zo kom je bij De StudentenService nooit voor verrassingen te staan. 

Path Path Path Path Path

De studenten hebben ons super goed geholpen bij het aanleggen van onze nieuwe tuin. Het was prettig samenwerken.

Anouk

De StudentenService: een begrip in Groningen

Al meer dan 10 jaar helpen wij je tuinieren in Groningen en omgeving. Onze studenten hebben met hun harde werk al flink wat Groningse tuinen opgeknapt. Onze betrouwbare en goedkope service is dan ook niet onopgemerkt gebleven.

Ook in de rest van Nederland helpen wij je graag in de tuin. Van grasmaaien en struiken snoeien tot aan betegelen achter je huis. Onze fitte studenten doen het snel en secuur. De StudentenService is beschikbaar van Groningen tot aan Maastricht.

De StudentenService: een vertrouwde tuinhulp in Groningen

  • Tuinhulp tegen scherpe tarieven
  • Breed aanbod tuinonderhoud
  • Hardwerkende studenten
  • Flexibele werktijden
  • Betrouwbare dienstverlening

Verhuizen door heel Nederland

Wist je dat onze studenten je ook kunnen helpen met verhuizen? Waar in Nederland je ook woont, onze ervaren verhuizers klaren de klus van Leiden tot Utrecht. Professioneel en tegen een scherp tarief. 

Afval afvoeren

Heb je getuinierd en wil je je zware zakken met tuinafval kwijt? Onze sterke studenten voeren dit zonder moeite voor je af. Ook als je onze tuinhulp hebt ingeschakeld, ruimen we naderhand uiteraard het tuinafval op. 

Schuur opruimen

Staat de schuur vol en kijk je op tegen het opruimen ervan? Of ben je zelf niet in staat om dit te doen? De StudentenService werkt efficiënt en gaat voorzichtig met je spullen om.

Boom laten kappen

Het laten kappen van een boom is een flinke klus. Maar daar draaien onze ervaren tuiniers de hand niet voor om. We kappen de boom en ruimen alles op: alsof hij er nooit heeft gestaan!

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen