Schoonmaken. Tuinieren. Verhuizen.

waar moeten we je heen verhuizen?

Verhuizen in Groningen

Wij helpen je verhuizen in Groningen en omgeving. Zowel zakelijke verhuizingen als particulieren verhuizingen kunnen wij voor je uitvoeren. Wil je alleen hulp met tillen? Dat is ook mogelijk, vraag een vrijblijvende offerte aan!

Naast goedkoop verhuizen in Groningen, verhuizen wij ook dagelijks vele tevreden klanten in Assen,provincie FrieslandLeeuwardenDokkum Drachten ,Sneek

Particuliere Verhuizing

Zakelijke Verhuizing

Zo gaan we te werk....

StappenTypeOmschrijvingTijdspad
Stap 1Offerte ontvangenBeoordelen en terugkoppelenBinnen 24 uur
Stap 2Offerte overeenkomstKlant geeft akkoord op de offerteAfwachting van klant
Stap 3Afspraak makenU ontvangteenbevestiging van uwafspraakBinnen 24 uur na akkoord overeenkomst
Stap 4VerhuizenVerhuizen zoals afgesprokenAls het klaar is!
Stap 5BetalingNa afloop ontvangt u een factuur voor de geleverde dienstenDe betalingstermijn hiervan is 7 dagen.

 

Heb je nog vragen omtrent onze dienst? Neem gerust contact met ons op.

Wij kunnen je ook helpen met Tuinieren en Schoonmaken in Groningen en omgeving!

De StudentenService is uw verhuisbedrijf in Groningen

De StudentenService is een betaalbaar verhuisbedrijf in Groningen die u tegen scherpe prijzen kan verhuizen. Doordat wij met ervaren studenten werken weten wij uw verhuizing zo goedkoop mogelijk uit te voeren. Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Uiteraard zijn uw spullen bij ons verzekerd tegen eventuele schades. Wij beschikken over onze eigen verhuiswagens en kunnen u voorzien van betaalbare verhuisdozen en inpakmaterialen. Bij vragen kunt u ons bereiken op 085-0607774.

Waarom is De StudentenService voor u het beste verhuisbedrijf in Groningen?

De StudentenService heeft al ruim zeven jaar ervaring met verhuizingen in Groningen. Omdat wij met ervaren studenten werken weten wij onze prijzen laag te houden. De StudentenService helpt dagelijks vele tevreden klanten met betaalbare verhuizingen in de provincie Groningen. De studenten die met ons werken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van sportverleden, mentaliteit en ervaring.

Verhuisbedrijf Groningen: Spoedverhuizing met De StudentenService

Heeft u met spoed een verhuisbedrijf in Groningen nodig? De StudentenService kan u op korte termijn voorzien van complete verhuizingen. Wij beschikken over een grote pool van ervaren studenten die dagelijks verhuizen. De StudentenService is een erg flexibel verhuisbedrijf in Groningen. Wij verhuizen u ook buiten kantooruren!