Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Waarom zijn we zo goedkoop?

Door op grote schaal gebruik te maken van ervaren en hardwerkende studenten kunnen wij onze prijzen lager houden dan onze concurrenten.

Verhuizen jullie ook in het weekend?

Aangezien wij met een grote pool werken hebben wij zowel in het weekend als in de avonduren mensen beschikbaar.

Zijn we verzekerd tijdens het verhuizen?

Ja, als wij de schade hebben toegebracht zijn we verzekerd!

Wie zijn wij eigenlijk?

De StudentenService weet met betaalbare tarieven vakkundig werk af te leveren door gebruik te maken van gemotiveerde, meedenkende studenten. Door mensen zorgvuldig te selecteren op het gebied van sport en studie weten wij dat onze mensen met u meedenken en hard willen werken!

10+ jaar ervaring

De StudentenService heeft ruim 10 jaar ervaring. Inmiddels hebben we een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Alleen het beste is goed genoeg.

60+ studenten

We werken samen met meer dan 60 studenten. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en werken voortdurend aan hun kennis en vaardigheden.

2368+ klussen

We hebben meer dan 2368 klussen succesvol afgerond. Van verhuizen tot tuinieren. Met onze strakke organisatie staat De StudentenService garant voor maximale klanttevredenheid.

Path Path Path Path Path

Vorige week verhuisd was erg gestresst erover maar door jorick en wouter ging alles heel snel en soepel en was het binnen 1.5 a 2 uur over. Me jongste zoontje was gewoon thuis en waren ze erg lief naar! Top gedaan en erg tevreden over dit bedrijf!

Nicole Klunder

Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan, je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte!