Verhuisbedrijf Wageningen: professionele verhuizers

 • Verhuizen tegen scherpe tarieven
 •   Altijd verzekerd tegen schade
 • Zeer flexibele werktijden
 • Megasnelle service
 • Afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Verhuisbedrijf Wageningen

Zoek je een betrouwbaar verhuisbedrijf in Wageningen? De StudentenService staat voor je klaar. Wij verhuizen snel en goedkoop. Onze verhuizers werken keihard en gaan netjes met je spullen om. Zoals het hoort. Tijdens de verhuizing zijn al je spullen verzekerd.  

Goedkoop verhuizen in Wageningen

Bij de StudentenService betaal je nooit te veel. We bieden een superscherp tarief, doordat we met studenten werken. Onze verhuizers zijn gemotiveerd, vol energie en denken altijd met je mee. 

Als je ons inhuurt, weet je waar je aan toe bent. We spreken van tevoren een prijs af. Deze verhuisprijs is all-inclusive. En je hoeft niet van tevoren te betalen: je krijgt de factuur na de verhuizing.

Wij staan voor de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Zo nemen we onze eigen verhuiswagens mee. Tijdens de verhuizing zorgen we ook altijd voor extra verhuisdekens, het gereedschap en spanbanden. Zo kunnen we efficiënt, schadevrij en veilig werken.

De StudentenService regelt je hele verhuizing. Wij hebben alles in huis voor een soepele verhuizing. Onze professionele verhuizers ontzorgen je van begin tot eind.

 • Goedkope verhuisservice in Wageningen
 • Gemakkelijk achteraf betalen
 • All-inclusive prijs

Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd

Onze professionele verhuizers werken gestructureerd en secuur. Daarbovenop is je inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing. Als er onverhoopt toch iets misgaat tijdens de verhuizing, is je inboedel altijd verzekerd.

Voordat onze verhuizers bij ons komen werken, doorlopen ze een strenge selectieprocedure. Zo kun je altijd rekenen op de allerbeste service.

 • Je inboedel is verzekerd tijdens de verhuizing
 • De StudentenService werkt met ervaren verhuizers
 • Vertrouwd verhuisbedrijf in Wageningen

Verhuizen wanneer het jou uitkomt, ook buiten kantoortijden

Heb je met spoed een verhuisbedrijf in Wageningen nodig? Onze verhuizers staan altijd op stand-by. De StudentenService heeft flexibele werktijden. Dat betekent dat we kunnen beginnen wanneer jij ons nodig hebt. Ook in het weekend of ’s avonds.  

We beschikken over een grote pool van ervaren studenten die dagelijks verhuizen. En als professioneel verhuisbedrijf hebben we alle benodigde materialen in huis. Zo kunnen we snel schakelen en staan we voor je klaar als je ons nodig hebt. 

 • verhuizen buiten kantoortijden
 • verhuizen in het weekend
 • spoed-verhuizingen

  Path Path Path Path Path

  Wij waren in no time over naar onze nieuwe woning.Super gedaan jorrick en max !.

  Verhuisbedrijf

  Danyel Altenburg

  De StudentenService: een begrip in Wageningen

  Wij bestaan inmiddels meer dan 7 jaar. Onze studenten hebben duizenden verhuizingen succesvol afgerond. We onderscheiden ons door onze vakkundige werkwijze. Met onze werkervaring en kennis zorgen we iedere keer weer voor efficiënte en zorgeloze verhuizingen.

  In eerste instantie was De StudentenService alleen actief in Groningen. Vanwege de hoge klantwaardering hebben we flink kunnen uitbreiden. Intussen zijn we uitgegroeid tot een landelijke verhuisservice! Moet je bijvoorbeeld naar Wageningen verhuizen vanaf een andere studentenstad, zoals Leiden of Utrecht? Geen probleem. Je kunt bij ons terecht voor verhuizingen in heel Nederland. Dat is pas goede service.  

  De StudentenService: een vertrouwd verhuisbedrijf in Wageningen. 

  • verhuizen tegen scherpe tarieven
  • altijd verzekerd tegen schade
  • zeer flexibele werktijden
  • megasnelle service afspraak is afspraak

  Losse sjouwhulp

  Ga je niet verhuizen, maar heb je wel hulp nodig bij het tillen van zware dingen? Wil je bijvoorbeeld je zolder opruimen? Ook dan kun je De StudentenService inschakelen.

  Inpakservice

  Doe je de verhuizing zelf, maar heb je geen zin om al je spullen in te pakken? Dan kun je gebruikmaken van onze inpakservice. Ook ideaal voor bedrijven – medewerkers hebben wel wat beters te doen dan 100 dozen inpakken.

  Piano verhuizen in Wageningen

  Een piano is prachtig, maar een piano verhuizen is een flink wat werk. Het is cruciaal dat we zorgvuldig te werk gaan, omdat een piano erg kwetsbaar is. Gelukkig hebben we dit vaker gedaan: we weten precies hoe we dit moeten aanpakken. We pakken de piano zorgvuldig in. Daarna vervoeren we de vleugel voorzichtig. Als het nodig is, zetten we een van onze verhuisliften in. Zo voorkomen we schade aan de buitenkant én de gevoelige binnenkant.

  Witgoed verhuizen in Wageningen

  Witgoed verhuizen is veel werk. Of het nu een wasmachine, wasdroger, fornuis, vaatwasser of koelkast is. De StudentenService verhuist je witgoed voor je. Wij doen het zware werk voor je, ook als je op de bovenste verdieping woont. Onze professionele verhuizers weten precies hoe ze zwaar witgoed moeten vervoeren.

  Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen