Goedkoop en snel verhuizen in Utrecht

 • verhuizen tegen scherpe tarieven
 • altijd verzekerd tegen schade
 • zeer flexibele werktijden
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Studenten verhuisservice Utrecht

Woon je in Utrecht en ga je verhuizen? We weten allemaal dat dit een flinke klus kan zijn, zeker als je zelf niet over het juiste vervoer of de nodige spierballen bezit. Gelukkig is de studenten verhuisservice Utrecht er om jou te helpen! Wij bieden premium service tegen een zeer lage prijs en staan ook in het weekend en ‘s avonds voor je klaar! Wij werken altijd met professionele verhuizers en je inboedel is tijdens de verhuizing geheel verzekerd. Je spullen zijn bij studenten verhuisservice Utrecht dus altijd in goede handen!

Goedkoop verhuizen

Bij onze verhuisservice in Utrecht hoef je niet diep in de buidel te tasten! Wij bieden onze diensten aan tegen een lage prijs zodat je zelfs met een klein budget jouw hele inboedel door echte professionals kunt laten verhuizen!

Wij kunnen onze prijzen laag houden omdat we werken met hardwerkende, ervaren studenten. Daardoor hoeven we niet te besparen op andere zaken. Zo beschikken wij over eigen verhuiswagens en kunnen we jou ook goedkope verhuisdozen leveren. Bij De Studentenservice krijg je premium service tegen een lage prijs!

Wil je graag weten hoeveel jouw verhuizing gaat kosten? Maak dan gebruik van de handige rekentool op onze website!

 • goedkope verhuisservice
 • achteraf betalen
 • inzicht in kosten met een duidelijke factuur
 • facturatie op basis van afspraak

Professioneel en betrouwbaar

Onze verhuisservice in Utrecht is professioneel en betrouwbaar. Ondanks dat je niet veel hoeft te betalen voor de verhuisservice, lever je niks in op kwaliteit. Wij werken altijd met de beste materialen zoals verhuisdekens, spanbanden en geschikt gereedschap. Je kunt er van op aan dat wij je verhuizing netjes en professioneel zullen verzorgen.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wij rekenen op basis van nacalculatie, soms wijkt dit dus af van de verwachte kosten. Wij vinden transparantie enorm belangrijk dus op de factuur laten we je precies zien hoe wij onze prijs berekenen. De factuur hoeft pas na de verhuizing betaald te worden.

 • efficiënt, snel en veilig verhuizen
 • verhuizen buiten kantoortijden
 • verhuizen in het weekend
 • spoed-verhuizingen

Snelle service wanneer het jou uitkomt

Wij beschikken over een grote pool verhuizers in Utrecht die met flexibele werktijden werken, dus wij staan ook ‘s avond en in het weekend voor je klaar. Ook wanneer je onverwacht met spoed moet verhuizen, kun je bij ons terecht. De studenten verhuisservice is actief in de gehele regio Utrecht maar wij verzorgen ook verhuizingen in bijvoorbeeld Leiden, Groningen en Maastricht.

 • altijd verzekerd
 • ervaren verhuizers
Path Path Path Path Path

Je spullen zijn volledig verzekerd tijdens de verhuizing

Onze ervaren verhuizers gaan altijd zeer zorgvuldig met je spullen om. Door onze professionele aanpak en professioneel materiaal zijn je spullen bij ons in veilige handen. Er kan natuurlijk toch onverhoopt een keer iets kapot gaan. Daarom is je inboedel tijdens de verhuizing altijd verzekerd. Je kunt je spullen dus altijd met een gerust hart overlaten aan onze studenten verhuisservice.

Maak kennis met De StudentenService

 • verhuizen tegen scherpe tarieven
 • altijd verzekerd tegen schade
 • zeer flexibele werktijden
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Voor bedrijven en particulieren

De verhuisservice van De StudentenService is er voor zowel particulieren als voor bedrijven. Afhankelijk van de grootte van het pand en de te verhuizen inboedel, nemen wij het juiste materiaal mee. Voor een kleine verhuizing komen wij dus niet met onnodig grote en dure wagens aanzetten. Waar nodig kunnen wij onze verhuislift inzetten. We hebben met onze studenten verhuisservice veel ervaring met het verhuizen van zowel grote als kleine bedrijven in Utrecht. Het verhuizen van een bedrijf kan ontzettend veel werk zijn, maar met onze hulp is het zo gedaan.

Over De Studentenservice

Wij zijn met de studenten verhuisservice al 10 jaar actief. Met veel plezier verhuizen wij particulieren en bedrijven in Utrecht, Leiden en Groningen. Naast 

verhuizingen bieden wij bij De StudentenService nog meer diensten aan. Zo kun je ons ook inschakelen voor web development of wanneer je oproepkrachten voor de horeca nodig hebt.

Neem snel contact met ons op

Wil jij de hulp van onze studenten verhuisservice in Utrecht inschakelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Graag vertellen wij je meer over onze service. Je kunt ons mailen op verhuizen@destudentenservice.nl of bellen naar 085-0607774. Heb je vragen over onze werkwijze? Kijk dan even naar onze FAQ. Staat je vraag daar niet tussen? Stel je vraag dan telefonisch of via de mail. Wij helpen je graag verder. Tot snel!

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen