Wij zijn De StudentenService

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat Ruan aan zijn eerste tuinierklus begon. Deze eerste opdracht was het startschot voor De StudentenService. Het aantal aanvragen bleef maar groeien. Hoe Ruan dat voor elkaar kreeg? Door de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen, hard te werken en te focussen op kwaliteit. En het bleef niet alleen bij tuinieren: De StudentenService werd ook ingeroepen voor verhuizingen en web development.

De StudentenService groeide met de aanvragen mee. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie. Het concept van De StudentenService is krachtig in zijn eenvoud. We combineren een professionele organisatie met gekwalificeerde studenten. Zo komen we tot het beste resultaat. Onze ervaren managers zorgen voor een smooth operation, de gemotiveerde studenten zorgen voor een vakkundige uitvoering. Zo zorgen we voor tevreden klanten. Iedere klus weer.

Verhuistips verhuisdag

10+ jaar ervaring

De StudentenService heeft ruim 10 jaar ervaring. Inmiddels hebben we een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Alleen het beste is goed genoeg.

60+ studenten

We werken samen met meer dan 60 studenten. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en werken voortdurend aan hun kennis en vaardigheden.

2000+ klussen

We hebben meer dan 2368 klussen succesvol afgerond. Van verhuizen tot tuinieren. Met onze strakke organisatie staat De StudentenService garant voor maximale klanttevredenheid.

Path Path Path Path Path

Uitstekende verhuizing met dank aan twee uiterst vriendelijke en secure verhuizers van de Studenten Service. Ondanks het krappe tijdsbestek waarin de verhuizing diende plaats vinden is alles zonder kleerscheuren in het nieuwe appartement terecht gekomen. Super gedaan!

Stijn Blom

Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan, je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte!