IT Diensten De StudentenService

 • mooie WordPress sites tegen een scherp tarief
 • zeer flexibele werktijden
 • door IT studenten met passie voor hun vak
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar betaalbare IT diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Gratis offerte aanvragen

Web Development De StudentenService

Webdesign door De StudentenService

De StudentenService werkt met IT-studenten die zich al vanaf jonge leeftijd bezig houdt met programmeren en het daarmee ontwikkelen van websites en apps. Deze studenten combineren hun intrinsieke interesse – zeg maar gerust passie – met een universitaire opleiding. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, tonen zij leergierigheid in hun werk en passen zij met veel plezier hun vakkennis toe in de praktijk.

Voor wie is de StudentenService?

De StudentenService is er voor de kleine ondernemer die zelf niet veel verstand heeft van websites, maar er wel het belang van inziet. Als ondernemer vindt u het belangrijk dat uw website er verzorgd uitziet, goed functioneert, makkelijk vindbaar is en de juiste uitstraling heeft. Tegelijkertijd zijn de praktische aspecten zoals de kosten, maar ook onderhoud en flexibiliteit belangrijk om rekening mee te houden bij het uitkiezen van website-ontwikkelaar. Bij de StudentenService vindt u hoge kwaliteit en service voor een laag prijsje.

Waarom kiezen voor De StudentenService?

1 . De scherpe prijs

Laten we eerlijk wezen – dit is wellicht de belangrijkste overweging. En wij begrijpen dat. De grote website-ontwikkelaars rekenen standaard te veel. Hierbij maken zij vaak misbruik van het feit dat een kleine ondernemer weinig tot geen kennis van websites heeft, en de kosten die daarbij komen kijken. Bij de StudentenService streven wij echter naar een eerlijke prijs, waarbij overleg en transparantie centraal staan. Voor ons bestaat de winst van een opdracht ook grotendeels uit de lessen die wij leren en het aanscherpen van onze expertise. Doordat ons personeel bestaat uit studenten, kunnen wij onze prijs laag houden. Dit betekent zeker niet dat wij minder expertise aan boord hebben: wij werken enkel samen met studenten die buitengewoon presteren binnen hun studie en tenminste drie jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van websites. Zo garanderen wij hoge kwaliteit en service voor een lage prijs.

2. Flexibiliteit

Naast de arbeidskosten heeft werken met studenten nog een groot voordeel: flexibiliteit. De programmeurs zijn flexibel in hun dag- en weekplanning en passen zich dus snel aan. Voor u betekent dit: geen lange wachttijden, grote bereikbaarheid van de programmeurs – ook buiten kantooruren – en werk dat snel en op korte termijn kan worden doorgevoerd. En dat alles voor een eerlijke prijs.

3. Persoonlijke en snelle service

Elk team heeft een teamleider die de verwachtingen van de klant inventariseert en communiceert met de programmeurs. Als klant krijgt u het telefoonnummer van de teamleider, die altijd voor u bereikbaar blijft. Zo heeft u van het eerste tot het laatste moment persoonlijk, vlot en transparant contact.

Een goed functionerende en makkelijk aanpasbare website

Onze programmeurs werken hoofdzakelijk in WordPress. Dit levert een website op die voor de bezoeker erg vlot en functioneel is, maar heeft voor u als beheerder ook voordelen. Als de website eenmaal af is, kunt u zelf zeer eenvoudig aanpassingen doorvoeren. Voor deze zogeheten ‘back end’ is WordPress bijzonder gebruikersvriendelijk.

Komt u er niet helemaal uit? Dan blijft de StudentenService u graag helpen! Voor een website die af is leveren wij service in de vorm van onderhoud – bv. updates – of grote wijzigingen. Daar komen kosten bij kijken, maar uiteraard weer voor een eerlijke en transparante prijs. Wij willen natuurlijk ook dat onze websites, ook na de verkoop, goed blijven werken! Ook bij hier biedt de flexibiliteit van onze programmeurs een groot voordeel: deze service is vaak binnen no-time uitgevoerd.

  Service op maat

  De teamleider gaat altijd uitgebreid met de klant in gesprek om te kijken hoe het team de website zo goed mogelijk op het bedrijf kan afstemmen. Wij zoeken bij elke opdracht een gepersonaliseerde aanpak en een gepersonaliseerd resultaat. Zo bieden wij bijvoorbeeld de service om bij uw bedrijf langs te komen om foto’s te maken voor op de website.

  Hoewel de focus hoofdzakelijk op de inhoud en de opmaak van de website ligt, werken wij graag mee aan een optimale toepasbaarheid van uw website. Denk hierbij aan een goede SEO (Search Engine Optimalisation) en Google Ad campagnes. Wellicht bent u niet bekend met deze termen, maar zij kunnen op simpele wijzen een gigantisch verschil maken voor het bereik dat u met uw bedrijf heeft.

  In dit alles combineren wij uw wensen met onze expertise: wij luisteren goed naar de wensen van de klant, maar leveren hierbij ook eerlijk en realistisch advies vanuit ervaring.

    Path Path Path Path Path

    10 april 2020 enorm goede en snelle verhuizing gehad samen met Henri en Leon in Maastricht. Ondanks dat Nederlands niet hun moedertaal is hebben we veel in het Nederlands kunnen spreken en daardoor verliep de verhuizing heel fijn en soepel. Heel erg bedankt jongens !!!

    Simone Schuffelen

    De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

    We hebben een goede reden om alleen met studenten te werken. Studenten zijn enorm gemotiveerd en zitten vol energie. Het zijn ook geen dure werknemers: zo kunnen we hoge kwaliteit bieden tegen een laag tarief.

    De StudentenService: een vertrouwde schoonmaakservice

    • mooie WordPress sites tegen een scherp tarief
    • zeer flexibele werktijden
    • door IT studenten met passie voor hun vak
    • megasnelle service
    • afspraak is afspraak
    Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen