De StudentenService staat voor je klaar!

 • Verhuizen tegen scherpe tarieven
 • Altijd verzekerd tegen schade
 • Zeer flexibele werktijden
 • Megasnelle service
 • Afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Verhuisbedrijf Leiden: goedkoop en professioneel verhuizen in Leiden

Heb je verhuisplannen in Leiden? Zoek je een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf? Schakel dan de ervaren verhuizers van De StudentenService in.

Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd. Doordat we met studenten werken, kunnen we onze verhuisservice tegen een extra scherpe prijs bieden. En dat zonder in te leveren op kwaliteit!

De StudentenService heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Wij zijn ondertussen een vertrouwd verhuisbedrijf in Leiden.

Verhuizen wanneer het jou uitkomt: full service

We snappen het als geen ander: een verhuisdag is intensief en je wilt je inboedel zo snel mogelijk van A naar B verhuizen. De StudentenService hanteert flexibele werktijden. En dat is ideaal: we staan voor je klaar wanneer jij dat wilt. We kunnen beginnen op ieder moment.

We zijn een full-service verhuisbedrijf in Leiden. Dat houdt in dat we je van deur tot deur ontzorgen. Van Maastricht tot Groningen.

De StudentenService beschikt over een grote pool van ervaren studenten die dagelijks verhuizen. Ook fijn: als professioneel verhuisbedrijf beschikken we over alle benodigde materialen. Zo kunnen we efficiënt, snel en veilig werken.

Heb je met spoed een verhuisbedrijf in Leiden nodig? Onze verhuizers staan altijd op stand-by. Geen zorgen, wij staan voor je klaar.

  Goedkoop verhuizen in Leiden én de beste kwaliteit

  Misschien vraag je je af: hoe is het mogelijk dat De StudentenService topkwaliteit tegen een scherp tarief biedt?

  Doordat we met studenten werken, kunnen we goedkoop verhuizen, zonder in te leveren op kwaliteit. We werken met de beste materialen en we hebben onze eigen verhuiswagens. Daarnaast zorgen we tijdens de verhuizing altijd voor extra verhuisdekens, het juiste gereedschap en spanbanden. Zo kunnen we efficiënter, schadevrij en veiliger werken.

  De studenten-verhuizers van De StudentenService zijn gemotiveerd, vol energie en denken altijd met je mee. Zo kunnen we een budget-verhuisservice van hoge kwaliteit bieden.

   Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd

   Onze ervaren verhuizers verhuizen je inboedel schadevrij. Samen doen we er alles aan om schade te voorkomen. Mocht er onverhoopt tóch iets misgaan, dan is het fijn om te weten dat je inboedel bij ons altijd verzekerd is tijdens de verhuizing.

   De StudentenService verhuist al ruim 10 jaar in Leiden en omgeving. Onze verhuizers doorlopen een strenge selectieprocedure voordat ze bij ons verhuisbedrijf in Leiden kunnen werken.

   • Altijd verzekerd tijdens de verhuizing
   • Megasnelle service
   • Afspraak is afspraak
   • Verhuizen tegen scherpe tarieven
   • Ervaren en deskundige verhuizers
   Path Path Path Path Path

   100% positive experience: clear quotation before the work was done, the guys arrived sharp on time and made the work quickly and smoothly. Nothing was damaged, and everything was delivered where we wanted, from the ground floor to the 2nd floor of our new house. I would certainly recommend. It's cheaper than a standard moving company, but the work is done properly.

   M. Vecchi

   De StudentenService: een begrip in Leiden

   Wij draaien al een tijdje mee: we bestaan inmiddels meer dan 7 jaar. Onze studenten hebben meer dan duizenden verhuizingen succesvol afgerond. Onze vakkundige manier van werken onderscheidt ons al vanaf het begin als betrouwbare verhuisservice in Utrecht.

   Inmiddels verhuizen we door het hele land. We hebben kunnen uitbreiden omdat we zo goed worden gewaardeerd door onze klanten. Dat betekent dat je bij ons terechtkunt voor verhuizingen door heel Nederland. We verhuizen niet alleen in de stad Utrecht, maar ook in de provincie Utrecht of daarbuiten.

   Daarom kies je voor De StudentenService:

   • Verhuizen tegen scherpe tarieven
   • Altijd verzekerd tegen schade
   • Zeer flexibele werktijden
   • Megasnelle service
   • Afspraak is afspraak

   Verhuislift in Leiden

   De Leidse binnenstad is prachtig. Uiteraard zorgen die prachtige grachtenpanden en smalle straten ook voor een uitdaging. Zo is het vaak onmogelijk om grote meubels te verhuizen door het trapgat. In dat geval biedt een verhuislift uitkomst.

   Onze verhuizers hebben ervaring met het gebruik van verhuisliften. Ze zijn getraind om de verhuislift veilig te bedienen.

   Verhuizers in Amsterdam

   Je bent bij ons aan het goede adres als je jouw hele inboedel wilt verhuizen. Met onze complete verhuisdienst ontzorgen we je van begin tot eind. En de kosten van onze verhuisservice in Leiden zijn laag.

   Verhuisservice voor particulieren

   Wij verhuizen iedereen. Verhuis je van het Leidse centrum naar een nieuwbouwappartement in Leiderdorp? Van een studentenkamer naar een nieuwe woning? Voor een verhuizing binnen Leiden of buiten Leiden is De StudentenService het verhuisbedrijf dat je zoekt.

   Verhuisservice voor bedrijven

   Als bedrijf verhuizen in Leiden is een flinke klus. Binnen én buiten de grachtengordel. We verhuizen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven. Wij werken snel, efficiënt en zorgvuldig. Zo kunnen jij en je collega’s binnen no-time weer aan het werk.

   Wij hebben ervaring met het verhuizen van grote en kleine bedrijven. Daardoor werken we zorgvuldig en georganiseerd. Ten slotte: je spullen zijn verzekerd als wij ze voor je verhuizen. Dus ook daarover hoef je je geen zorgen te maken.

   Extra diensten

   Losse sjouwhulp

   Je kunt ons inschakelen voor losse zware dingen. Wil je bijvoorbeeld dat wij twee piano’s of een wasmachine vervoeren? Of je enorme boekencollectie? Geen probleem.

   Inpakservice

   Wil je zelf de verhuizing doen, maar niet inpakken? Dan is de losse inpakservice perfect voor jou. Ook ideaal voor bedrijven – je hebt wel wat beters te doen dan 100 dozen inpakken.

   Piano verhuizen in Leiden

   Het verhuizen van een piano is een flinke klus. Een piano is ontzettend kwetsbaar, daarom is een zorgvuldige aanpak belangrijk. We pakken de piano zorgvuldig in. Daarna vervoeren we de vleugel voorzichtig. Als het nodig is, zetten we een verhuislift in. Zo voorkomen we schade aan de buitenkant én de gevoelige binnenkant.

   Witgoed verhuizen in Leiden

   Wij helpen je met witgoed vervoeren. We verhuizen alle soorten witgoed, waaronder je wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser en fornuis. Of je nu op de vierde etage woont of op de begane grond: wij doen het zware werk voor je. Onze professionele verhuizers weten precies hoe ze zwaar witgoed moeten vervoeren.

   Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen