Goedkoop en snel verhuizen in Groningen

 • verhuizen tegen scherpe tarieven
 • altijd verzekerd tegen schade
 • zeer flexibele werktijden
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Verhuisbedrijf Groningen: De StudentenService is professioneel en betrouwbaar

Ga je binnenkort verhuizen? Ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Groningen? Schakel dan De StudentenService in. Onze verhuizers zijn professioneel en werken netjes. Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd.

Het verhuizen van je inboedel is nog nooit zo goedkoop geweest. Je inboedel is in veilige handen bij onze Groningse studenten-verhuizers.

Goedkoop verhuisbedrijf in Groningen

De StudentenService is een goedkoop verhuisbedrijf in Groningen. We verhuizen je tegen een scherp tarief. Doordat we met studenten werken, zijn we een budget-verhuisservice van hoge kwaliteit. Wij hebben onze eigen verhuiswagens en als extra service kunnen we betaalbare verhuisdozen en inpakmaterialen leveren.

Afspraak is afspraak. We spreken van tevoren een prijs af, die je pas achteraf betaalt. En we maken alle gemaakte kosten inzichtelijk met een duidelijke factuur. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bekijk ook onze andere diensten.

 • goedkope verhuisservice
 • achteraf betalen
 • inzicht in kosten met een duidelijke factuur
 • facturatie op basis van afspraak

Verhuizen wanneer het jou uitkomt, snelle en professionele service

De StudentenService hanteert flexibele werktijden. We staan voor je klaar wanneer jij dat wilt. We kunnen beginnen op ieder moment.

Heb je met spoed een verhuisbedrijf in Groningen nodig? Onze verhuizers staan altijd op stand-by. We beschikken over een grote pool van ervaren studenten die dagelijks verhuizen. Als professioneel verhuisbedrijf beschikken we over alle benodigde materialen. Zo kunnen we efficiënter, sneller en veiliger werken.

 • efficiënt, snel en veilig verhuizen
 • verhuizen buiten kantoortijden
 • verhuizen in het weekend
 • spoed-verhuizingen

Verzekering van je spullen tijdens de verhuizing

De professionele verhuizers van De StudentenService werken netjes en zorgvuldig. Samen doen we er alles aan om schade te voorkomen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is je inboedel altijd verzekerd tijdens de verhuizing.

De StudentenService heeft al ruim zeven jaar ervaring met verhuizingen in Groningen. Onze verhuizers doorlopen een strenge selectieprocedure voordat ze bij ons verhuisbedrijf in Groningen kunnen werken.

 • altijd verzekerd
 • ervaren verhuizers
Path Path Path Path Path

Super verhuizing gehad dankzij Jorgen en Bart. Groningen. Kunnen vet hard werken, zijn handig, goed gehumeurd, fijn in de omgang, denken mee, super service, mijn complimenten! Dank ? (En een prima prijs)

BK

Een scherpe prijs én de beste kwaliteit

Wij werken met studenten en dat is niet voor niets. Zij zijn gemotiveerd, vol energie en denken altijd met je mee. Daarnaast kunnen we met studenten een budget-verhuisservice van hoge kwaliteit bieden.

Doordat we met studenten werken, kunnen we zeer scherpe tarieven bieden, zonder in te leveren op kwaliteit. We werken met de beste materialen en we hebben onze eigen verhuiswagens. Tijdens de verhuizing zorgen we altijd voor extra verhuisdekens, het juiste gereedschap en spanbanden. Zo kunnen we efficiënter, schadevrij en veiliger werken.

De StudentenService regelt je hele verhuizing. Een busje of verhuislift huren is niet meer nodig; wij hebben alles in huis voor een soepele verhuizing. Onze professionele verhuizers ontzorgen je van begin tot eind. Schakel de StudentenService in voor verhuizingen naar Utrecht, Maastricht of Leiden.

Maak kennis met De StudentenService

 • verhuizen tegen scherpe tarieven
 • altijd verzekerd tegen schade
 • zeer flexibele werktijden
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Al 10 jaar de beste service

Wij verhuizen Groningers al 10 jaar, in de hele provincie. En dat doen we met plezier. Onze vakkundige werkwijze zorgt ervoor dat we al vanaf het begin een onderscheidende verhuisservice in Groningen zijn.

We verhuizen niet alleen binnen Stad: ook voor een verhuizing in de provincie Groningen zit je bij ons goed. We verhuizen in het hele noorden van Nederland.

Onze service wordt zo goed gewaardeerd, dat we hebben kunnen uitbreiden. We zijn intussen uitgegroeid tot een landelijke verhuisservice! Je kunt bij ons dus terecht voor verhuizingen in heel Nederland. Dat is pas goede service.

Verhuisservice voor particulieren

Wij verhuizen iedereen. Verhuis je van een studio naar een appartement? Van een rijtjeshuis naar een twee-onder-een-kap? Of van vrijstaand huis naar vrijstaand huis? Of je nu veel of weinig spullen hebt, wij verhuizen op maat.

We komen dus niet met een grote en dure wagen voorrijden als je weinig spullen hebt. Extra benodigdheden, zoals een verhuislift, zetten we alleen in als het echt nodig is. Zo kun je er zeker van zijn dat je nooit te veel betaalt. Door deze eerlijke werkwijze blijven we als verhuisbedrijf in Groningen goedkoop.

Verhuisservice voor bedrijven

Als bedrijf verhuizen in Groningen is een flinke klus. Binnen én buiten de diepenring. We verhuizen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven. Wij werken snel, soepel en zorgvuldig, zodat jij binnen no-time weer aan het werk kunt.

Je bedrijf verhuizen is uiteraard veel meer werk dan particulier verhuizen. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf, moet je veel meubilair verslepen. Het verhuizen van tientallen bureaus, computers, kasten, stoelen enzovoort is een flinke klus. Gelukkig draaien wij onze hand hier niet voor om.

Wij hebben ervaring met het verhuizen van grote en kleine bedrijven. Daardoor werken we op een zorgvuldige en georganiseerde manier. Ten slotte: je spullen zijn verzekerd als wij ze voor je verhuizen. Dus ook daarover hoef je je geen zorgen te maken.

Complete verhuizing

Je bent bij ons aan het goede adres als je jouw hele inboedel wilt verhuizen. Met onze complete verhuisdienst ontzorgen we je van begin tot eind. En de kosten van onze verhuisservice in Groningen zijn laag.

Wij zijn hartstikke flexibel. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je. Naast een complete verhuizing, bieden we ook extra diensten aan. Wij denken met je mee en niets is ons te gek.

Extra diensten

Losse sjouwhulp

Je kunt ons inschakelen voor losse zware dingen. Wil je bijvoorbeeld dat wij twee piano’s of een wasmachine vervoeren? Of je enorme boekencollectie? Geen probleem.

Inpakservice

Wil je zelf de verhuizing doen, maar niet inpakken? Dan is de losse inpakservice perfect voor jou. Ook ideaal voor bedrijven – je hebt wel wat beters te doen dan 100 dozen inpakken.

Piano verhuizen in Groningen

Het verhuizen van een piano is een flinke klus. Een piano is ontzettend kwetsbaar, daarom is een zorgvuldige aanpak belangrijk. We pakken de piano zorgvuldig in. Daarna vervoeren we de vleugel voorzichtig. Als het nodig is, zetten we een verhuislift in. Zo voorkomen we schade aan de buitenkant én de gevoelige binnenkant.

Witgoed verhuizen in Groningen

Wij helpen je met witgoed vervoeren. We verhuizen alle soorten witgoed, waaronder je wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser en fornuis. Of je nu op de vierde etage woont of op de begane grond: wij doen het zware werk voor je. Onze professionele verhuizers weten precies hoe ze zwaar witgoed moeten vervoeren.

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen