De StudentenService: een vertrouwd verhuisbedrijf van Assen tot Meppel

 • Verhuizen tegen scherpe tarieven
 • Altijd verzekerd tegen schade
 • Zeer flexibele werktijden
 • Megasnelle service
 • Afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Verhuisbedrijf Drenthe: hoge kwaliteit tegen een laag tarief

Ben je op zoek naar een vakkundig verhuisbedrijf in Drenthe? Dan is De StudentenService de partner die je zoekt. Onze professionele verhuizers staan klaar om je van A naar B te verhuizen. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd.

De StudentenService is een budget-verhuisservice. We werken met student-verhuizers. Daardoor kunnen we scherpe tarieven bieden. Zonder in te leveren op kwaliteit. We helpen bedrijven en particulieren met verhuizen in de Provincie Drenthe: van Assen tot Coevorden tot Meppel. 

Goedkoop verhuizen met De StudentenService 

Full-service verhuizen tegen een scherp tarief. Doordat we met studenten werken, kunnen we dezelfde kwaliteit bieden tegen een lagere prijs. De StudentenService heeft ruim 10 jaar ervaring met verhuizen in Drenthe. Iedere verhuizer doorloopt een strenge selectieprocedure voordat diegene bij ons verhuisbedrijf aan de slag kan. 

Naast dat we een ongekend scherp tarief kunnen bieden, heeft het werken met studenten meerdere voordelen: onze studenten zijn gemotiveerd, energiek en denken altijd met je mee. 

De StudentenService levert diensten van hoge kwaliteit. Wij hebben onze eigen verhuiswagens en tijdens de verhuizing zorgen we altijd voor extra verhuisdekens, het juiste gereedschap en spanbanden. Zo kunnen we efficiënter, veiliger en schadevrij werken.

Verhuizen wanneer het jou uitkomt

Een verhuisdag is intensief en je wilt je inboedel zo snel mogelijk van A naar B verhuizen. 

De StudentenService hanteert flexibele werktijden. En dat is ideaal: we staan voor je klaar wanneer jij dat wilt. We kunnen beginnen op ieder moment. 

We zijn een full-service verhuisbedrijf in Drenthe. Dat houdt in dat we je van deur tot deur ontzorgen. 

De StudentenService beschikt over een grote pool van ervaren studenten die dagelijks verhuizen. Ook fijn: als professioneel verhuisbedrijf beschikken we over alle benodigde materialen. We werken altijd efficiënt, snel en veilig; onze verhuizers nemen namelijk altijd extra verhuisdekens, het juiste gereedschap en spanbanden mee. 

Heb je met spoed een verhuisbedrijf in Drenthe nodig? Onze verhuizers staan altijd op stand-by. Geen zorgen, wij staan voor je klaar.

 • Efficiënt, snel en veilig verhuizen
 • Verhuizen buiten kantoortijden
 • Verhuizen in het weekend
 • Spoed-verhuizingen in Drenthe

Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd

Onze vakkundige verhuizers verhuizen je inboedel schadevrij. We werken zorgvuldig en netjes, we er alles aan om schade te voorkomen. Mocht er onverhoopt tóch iets misgaan, dan is het fijn om te weten dat je inboedel bij ons altijd verzekerd is tijdens de verhuizing.

De StudentenService verhuist al ruim 10 jaar in Drenthe. Van Coevorden tot Meppel. Onze verhuizers doorlopen een strenge selectieprocedure voordat ze bij ons verhuisbedrijf kunnen werken.

   Path Path Path Path Path

   Omdat we vermoedden dat coronacrisismaatregelen op heel korte termijn aangescherpt zouden worden hebben we bliksemsnel moeten beslissen om vandaag te verhuizen. Gelukkig konden er dezelfde dag nog 2 verhuizers komen die alles op heel professionele en vriendelijke manier hebben afgehandeld. Top!!

   Van mij

   De StudentenService: een vertrouwd verhuisbedrijf in Drenthe

   Onze studenten hebben duizenden verhuizingen succesvol afgerond. Onze vakkundige manier van werken onderscheidt ons al vanaf het begin als betrouwbare verhuisservice in Drenthe. Van Assen tot Coevorden.

   Inmiddels verhuizen we door heel Nederland. We hebben kunnen uitbreiden omdat we zo goed worden gewaardeerd door onze klanten. Dat betekent dat we ook verhuizen naar of in Friesland, Groningen, Leiden, Utrecht en Maastricht.

   Het concept van De StudentenService is krachtig in zijn eenvoud. We combineren een professionele organisatie met gekwalificeerde studenten. Zo komen we tot het beste resultaat. Onze ervaren managers zorgen voor een smooth operation, de gemotiveerde studenten zorgen voor een vakkundige uitvoering.

   Zo zorgen we voor tevreden klanten. Iedere klus weer.

   Waarom kiezen voor De StudentenService?

   • Verhuizen tegen scherpe tarieven
   • Altijd verzekerd tegen schade
   • Zeer flexibele werktijden
   • Megasnelle service
   • Afspraak is afspraak

   Witgoed verhuizen in Drenthe

   Een wasmachine, wasdroger, fornuis, vaatwasser of koelkast verhuizen kan erg lastig zijn. De StudentenService helpt je met verhuizen van witgoed. Of je nu op de vijfde etage woont of op de begane grond: wij doen het zware werk voor je. Onze professionele verhuizers weten precies hoe ze zwaar witgoed moeten vervoeren. 

   Piano verhuizen in Drenthe

   Een piano is prachtig, maar je piano verhuizen in Drenthe is een behoorlijke klus. Een piano is erg kwetsbaar, daarom is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. We pakken de piano zorgvuldig in. Daarna vervoeren we de vleugel voorzichtig. Als het nodig is, zetten we een verhuislift in. Zo voorkomen we schade aan de buitenkant én de gevoelige binnenkant. 

   Inpakservice

   Wil je de verhuizing liever zelf doen, maar heb je geen zin om al je spullen in te pakken? Dan kun je gebruik maken van onze inpakservice. Ook ideaal voor bedrijven – je hebt wel wat beters te doen dan 100 dozen inpakken. 

   Losse sjouwhulp

   Ga je niet verhuizen, maar heb je wel hulp nodig bij het tillen van zware dingen? Wil je bijvoorbeeld je schuur opruimen? Ook dan kun je De StudentenService inschakelen.

   Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen