Verhuisbedrijf Maastricht: goedkoop en vertrouwd

 • Verhuizen tegen scherpe tarieven
 • Altijd verzekerd tegen schade
 • Zeer flexibele werktijden
 • Megasnelle service
 • Afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Verhuisbedrijf Maastricht: goedkoop en vertrouwd

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Maastricht? Wil je je boedel goedkoop laten verhuizen door professionele verhuizers? Dan ben je bij De StudentenService aan het juiste adres.

De professionele verhuizers van De StudentenService werken netjes en secuur. We verhuizen je schadevrij van A naar B. Tijdens de verhuizing zijn je spullen verzekerd.

De StudentenService: een vertrouwd verhuisbedrijf in Maastricht.

Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd

De professionele verhuizers van De StudentenService werken gestructureerd en secuur. We doen er alles aan om schade te voorkomen. Tijdens de verhuizing maken we gebruik van verhuisdekens, zorgen we voor het juiste gereedschap en gebruiken we spanbanden. Zo kunnen we efficiënter, schadevrij en veiliger werken.

Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is het een fijn gevoel om te weten dat je inboedel altijd verzekerd is tijdens de verhuizing.

Onze verhuizers doorlopen een strenge selectieprocedure voordat ze bij ons verhuisbedrijf in Maastricht kunnen werken.

 • Je inboedel is verzekerd tijdens de verhuizing
 • De StudentenService werkt met ervaren verhuizers
 • Vertrouwd verhuisbedrijf in Maastricht

Goedkoop verhuizen met De StudentenService, achteraf betalen

De StudentenService is een low-budget verhuisbedrijf in Maastricht. Doordat we met studenten werken, kunnen we goedkoop verhuizen en hoge kwaliteit garanderen.

Wij hebben onze eigen verhuiswagens. Als extra service kunnen we betaalbare verhuisdozen en inpakmaterialen leveren. Dezelfde kwaliteit, maar dan tegen een scherper tarief.

De prijs die we afspreken voor de verhuizing in Maastricht is all-inclusive, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Na de verhuizing ontvang je een factuur. We maken het je zo makkelijk mogelijk.

 • Goedkope verhuisservice in Maastricht
 • Gemakkelijk achteraf betalen
 • Inzicht in kosten met een duidelijke factuur
 • Facturatie op basis van afspraak

Verhuizen wanneer het jou uitkomt, ook buiten kantoortijden

Een verhuizing kan best chaotisch zijn en waarschijnlijk heb je van alles aan je hoofd. In je nieuwe woning moet nog veel worden geregeld. Daarom staan we voor je klaar wanneer jij dat wilt. We kunnen de verhuizing beginnen op ieder moment. De StudentenService hanteert flexibele werktijden.

Heb je met spoed een verhuisbedrijf in Maastricht nodig? Onze verhuizers staan altijd op stand-by. We beschikken over een grote pool van ervaren studenten die dagelijks verhuizen. Als professioneel verhuisbedrijf hebben we alle benodigde materialen in huis. Zo kunnen we efficiënter, sneller en veiliger werken.

 • Efficiënt, snel en veilig verhuizen
 • Verhuizen buiten kantoortijden
 • Verhuizen in het weekend
 • Spoed-verhuizingen
Path Path Path Path Path

Wij waren in no time over naar onze nieuwe woning.Super gedaan jorrick en max !.

Verhuisbedrijf

Danyel Altenburg

De StudentenService: een begrip in Maastricht

Ons verhuisbedrijf in Maastricht bestaat inmiddels meer dan 7 jaar. Onze studenten hebben meer dan duizenden verhuizingen succesvol afgerond. Door onze vakkundige werkwijze zijn we al vanaf het begin een onderscheidende verhuisservice in Maastricht.

Onze werkervaring en kennis zorgen voor een efficiënte en zorgeloze verhuizing.

De StudentenService wordt zo goed gewaardeerd, dat we hebben kunnen uitbreiden. We zijn intussen uitgegroeid tot een landelijke verhuisservice! Je kunt bij ons dus terecht voor verhuizingen in heel Nederland. Van Utrecht tot Leiden tot Groningen. Dat is pas goede service.

De StudentenService: een vertrouwd verhuisbedrijf in Maastricht.

 • Verhuizen tegen scherpe tarieven
 • Altijd verzekerd tegen schade
 • Zeer flexibele werktijden
 • Megasnelle service
 • Afspraak is afspraak

Profiteer van de beste kwaliteit tegen een scherp tarief

Doordat we met studenten werken, kunnen we zeer scherpe tarieven bieden, zonder in te leveren op kwaliteit. We werken met de beste materialen en we hebben onze eigen verhuiswagens.

Onze studenten werken supernetjes, zijn gemotiveerd, vol energie en denken altijd met je mee. Daarnaast kunnen we met studenten een budget-verhuisservice van hoge kwaliteit bieden.

Tijdens de verhuizing zorgen we altijd voor extra verhuisdekens, het juiste gereedschap en spanbanden. Zo kunnen we efficiënter, schadevrij en veiliger werken.

De StudentenService regelt je hele verhuizing. Een busje of verhuislift huren is niet meer nodig; wij hebben alles in huis voor een soepele verhuizing. Onze professionele verhuizers ontzorgen je van begin tot eind.

Verhuisservice voor bedrijven

Wil je als bedrijf verhuizen van, naar of binnen Maastricht? Wij verhuizen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven. We zorgen ervoor dat je snel weer aan het werk kunt, door onze snelle, soepele en zorgvuldige werkwijze.

Ook voor bedrijven verhuizen we op maat. Dus of je nu klein of groot bent, wij denken met je mee en helpen je verder. Wij verhuizen met alle plezier je bedrijfsinboedel, zoals computers, bureau en kasten.

Extra diensten

Losse sjouwhulp

Je kunt ons inschakelen voor losse zware dingen. Wil je bijvoorbeeld dat wij twee piano’s of een wasmachine vervoeren? Of je enorme boekencollectie? Geen probleem.

Inpakservice

Wil je zelf de verhuizing doen, maar niet inpakken? Dan is de losse inpakservice perfect voor jou. Ook ideaal voor bedrijven – je hebt wel wat beters te doen dan 100 dozen inpakken.

Piano verhuizen in Maastricht

Het verhuizen van een piano is een flinke klus. Een piano is ontzettend kwetsbaar, daarom is een zorgvuldige aanpak belangrijk. We pakken de piano zorgvuldig in. Daarna vervoeren we de vleugel voorzichtig. Als het nodig is, zetten we een verhuislift in. Zo voorkomen we schade aan de buitenkant én de gevoelige binnenkant.

Witgoed verhuizen in Maastricht

Wij helpen je met witgoed vervoeren. We verhuizen alle soorten witgoed, waaronder je wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser en fornuis. Of je nu op de vierde etage woont of op de begane grond: wij doen het zware werk voor je. Onze professionele verhuizers weten precies hoe ze zwaar witgoed moeten vervoeren.

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen