Goedkoop en snel verhuizen in Groningen

 • verhuizen tegen scherpe tarieven
 • altijd verzekerd tegen schade
 • zeer flexibele werktijden
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Studenten verhuisservice Groningen

Zoek je een betrouwbaar verhuisbedrijf om jou te helpen met jouw verhuizing in Groningen? Dan is de studenten verhuisservice in Groningen van StudentenService ideaal voor jou. Onze hardwerkende en professionele verhuizers zullen jouw verhuizing in goede banen leiden. Met onze studenten verhuisservice in Groningen wordt je inboedel op een nette en zorgvuldige manier verhuisd. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan is je inboedel tijdens de verhuizing verzekerd. Je spullen zijn bij onze studenten in veilige handen en daarbovenop is onze studenten verhuisservice in Groningen ontzettend scherp geprijsd. Zo krijg jij die hard nodige hulp tijdens je verhuizing, zonder dat het je een fortuin kost. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Goedkoop verhuizen

Verhuizen is al duur genoeg. Daar hoeven niet ook nog eens zeer hoge kosten voor verhuizers bij te komen. Met onze studenten verhuisservice in Groningen kun je goedkoop je inboedel laten verhuizen zonder dat je inlevert op kwaliteit. Doordat wij met studenten werken, kunnen wij onze tarieven voor jou laag houden zonder dat wij hoeven te besparen op andere dingen. Wij hebben onze eigen verhuiswagens en kunnen jou ook nog eens goedkoop verhuisdozen leveren. Jij krijgt premium service voor een scherpe prijs!

 • goedkope verhuisservice
 • achteraf betalen
 • inzicht in kosten met een duidelijke factuur
 • facturatie op basis van afspraak

Professioneel en betrouwbaar

Onze studenten verhuisservice in Groningen is professioneel en betrouwbaar. Ondanks dat je dus niet veel hoeft te betalen voor onze verhuisservice lever je niks in op kwaliteit. Wij werken altijd met het beste materiaal zoals verhuisdekens, spanbanden en geschikt gereedschap. Je kunt er van op aan dat wij je verhuizing netjes en professioneel zullen verzorgen. De prijs voor de verhuizen wordt vooraf bepaald en met jou afgesproken. In de factuur laten we precies zien hoe we aan die prijs komen. Pas na de verhuizing hoef jij die factuur te betalen. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.

 • efficiënt, snel en veilig verhuizen
 • verhuizen buiten kantoortijden
 • verhuizen in het weekend
 • spoed-verhuizingen

Snelle service wanneer het jou uitkomt

Doordat wij bij onze studenten verhuisservice in Groningen met flexibele werktijden werken, kunnen wij jou altijd helpen wanneer het jou uitkomt. We hebben veel studenten verhuizers in dienst en kunnen jou ook van dienst zijn wanneer jij met spoed ineens moet verhuizen. Onze studenten verhuisservice staat altijd voor je klaar om jouw inboedel te verhuizen in Groningen. Zowel doordeweeks als in het weekend, binnen en buiten kantooruren, op ons kun je altijd rekenen.

 • altijd verzekerd
 • ervaren verhuizers
Path Path Path Path Path

Je spullen zijn volledig verzekerd tijdens de verhuizing

Onze ervaren verhuizers gaan altijd zeer zorgvuldig met je spullen om. Door onze professionele aanpak en professioneel materiaal zijn je spullen bij ons in veilige handen. Toch zijn ook onze verhuizers menselijk en kan er onverhoopt een keer iets kapot gaan. Daarom is je inboedel tijdens de verhuizing altijd verzekerd. Je kunt je spullen dus altijd met een gerust hart overlaten aan onze studenten verhuisservice in Groningen.

Maak kennis met De StudentenService

 • verhuizen tegen scherpe tarieven
 • altijd verzekerd tegen schade
 • zeer flexibele werktijden
 • megasnelle service
 • afspraak is afspraak

Voor bedrijven en particulieren

De studenten verhuisservice van StudentenService is er voor zowel particulieren als voor bedrijven in Groningen. Afhankelijk van de grootte van het pand en van de grootte van de te verhuizen inboedel nemen wij het juiste materiaal mee. Voor een kleine verhuizing komen wij dus niet met onnodig grote en dure wagens aanzetten. Waar nodig kunnen wij onze verhuislift inzetten. We hebben met onze studenten verhuisservice veel ervaring met het verhuizen van zowel grote als kleine bedrijven in Groningen. Het verhuizen van een bedrijf kan ontzettend veel werk zijn, maar met onze hulp is het zo gedaan.

Al 10 jaar studenten verhuisservice in Groningen

Wij zijn met onze studenten verhuisservice al 10 jaar actief in Groningen. Met veel plezier verhuizen wij in zowel Stad als provincie Groningen. Door onze ruime en positieve ervaring hebben wij onze studenten verhuisservice uit kunnen breiden van Groningen tot aan heel Nederland. Naast verhuizingen bieden wij bij StudentenService nog meer diensten aan. Zo kun je ons ook inschakelen voor web development of wanneer je oproepkrachten voor de horeca nodig hebt.

Neem snel contact met ons op

Kan jij wel wat hulp van onze studenten verhuisservice gebruiken voor je verhuizing in Groningen? Neem dan direct contact met ons op! Graag vertellen wij je meer over onze service. Je kunt ons mailen op verhuizen@destudentenservice.nl of bel ons op 085-0607774. Heb je vragen over onze werkwijze? Kijk dan even naar onze FAQ. Staat je vraag daar niet tussen? Stel je vraag dan telefonisch of via de mail. Wij helpen je graag verder. Tot snel!

Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen