De StudentenService: Horeca oproepkrachten op maat! Wat wij bieden:

 • Runners
 • Bar medewerkers
 • Hospitality
 • Evenement ondersteuning
 • Afwassers

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar betaalbare horeca oproepkrachten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Vraag offerte aan

Horeca oproepkrachten

Kunt u op korte termijn wel wat extra handen gebruiken in de horeca? Heeft u behoefte aan (ervaren) studenten in uw keuken? Dan bent u bij De StudentenService aan het juiste adres! Wij hebben een grote oproeppool van studenten met verschillende hoeveelheden ervaring. Wij bieden onder andere runners, evenement ondersteuning en hospitality tegen een scherp tarief.

Hardwerkende studenten met ervaring

Bij De StudentenService werken allerlei verschillende, hard werkende studenten. We hebben studenten meet meer dan 5 jaar ervaring in de keuken, maar ook studenten met minder ervaring die graag ervaring willen op doen! Daarom vindt u bij ons altijd wat u zoekt, tegen een goed tarief uiteraard. Hun enthousiasme krijg je er gratis bij!

 

  Snel oproepbaar

  Wat ons onderscheidt van concurrenten, is dat De StudentenService zelfs op zeer korte termijn in te schakelen is! Wij zijn flexibel in onze werktijden en dit zorgt ervoor dat wij altijd een student kunnen vinden die binnen een aantal dagen voor u wil werken. Bij andere bedrijven kan een spoed oproep extra geld kosten, maar bij ons niet.

  Studenten willen altijd wel een zakcentje bijverdienen en het liefst zo snel mogelijk. Als zij op woensdag te horen krijgen dat zij in het weekend kunnen werken, vinden ze dat helemaal niet erg! Dit maakt De StudentenService uniek. Wij vinden altijd wel iemand die bij u wil komen werken, als is het op zeer korte termijn. Combineer dat met het feit dat wij altijd een student op maat voor u hebben, tegen een goed tarief, dan snapt u waarom wij al zo veel klussen hebben gehad!

   De beste studenten op korte termijn!

   Door onze grote oproeppool zijn wij heel divers inzetbaar. Heeft u nog wat afwassers nodig in uw keuken voor komend weekend? Zoekt u nog 10 mensen met 4 jaar ervaring in de bediening voor de komende 3 weken? Dan bent u bij De StudentenService goed terecht! Wij hebben studenten met ervaring die op korte termijn inzetbaar zijn

    Path Path Path Path Path

    Vorige week verhuisd was erg gestresst erover maar door jorick en wouter ging alles heel snel en soepel en was het binnen 1.5 a 2 uur over. Me jongste zoontje was gewoon thuis en waren ze erg lief naar! Top gedaan en erg tevreden over dit bedrijf!

    Nicole Klunder

    Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen