De StudentenService is een begrip in Friesland, van Lemmer tot Dokkum.

 • Zeer flexibele werktijden
 • Altijd verzekerd tegen schade
 • Megasnelle service
 • Verhuizen tegen scherpe tarieven
 • Afspraak is afspraak

Bereken eenvoudig je prijs om te gaan verhuizen.

Verhuisbedrijf Friesland: scherpe tarieven, flexibele werktijden

Woon je in Friesland en heb je verhuisplannen? Maak kennis met De StudentenService. Onze professionele en deskundige verhuizers staan klaar om je van A naar B te verhuizen. Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd. 

De StudentenService is een budget-verhuisservice. Doordat we met studenten werken, kunnen we scherpe tarieven bieden, zonder in te leveren op kwaliteit.

De StudentenService: ongekend scherpe tarieven

Bij ons betaal je nooit te veel. Doordat we met studenten werken kunnen we namelijk een ongekend scherp tarief bieden. Bovendien zijn onze studenten gemotiveerd, vol energie en denken ze altijd met je mee. 

De StudentenService staat voor de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Wij hebben onze eigen verhuiswagens en tijdens de verhuizing zorgen we altijd voor extra verhuisdekens, het juiste gereedschap en spanbanden. Zo kunnen we efficiënt, schadevrij en veilig werken.

Wij regelen je hele verhuizing. Een busje of verhuislift huren is niet meer nodig; wij hebben alles in huis voor een soepele verhuizing. Onze professionele verhuizers ontzorgen je van begin tot eind.

We spreken van tevoren een prijs af. Deze prijs voor je verhuizing in Friesland is all-inclusive. Daardoor weet je altijd precies waar je aan toe bent. Je hoeft ook niet van tevoren te betalen: na de verhuizing krijg je een factuur.

Tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd

We verhuizen je schadevrij van A naar B, Onze vakkundige verhuizers werken netjes en zorgvuldig. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan is je inboedel verzekerd tijdens de verhuizing. Dat geeft een veilig gevoel.

De StudentenService heeft ruim 10 jaar ervaring met verhuizingen in Friesland. Onze verhuizers doorlopen een strenge selectieprocedure voordat ze bij ons verhuisbedrijf in Friesland kunnen werken. 

We gebruiken altijd het juiste gereedschap. Doordat we werken met verhuisdekens en spanbanden, werken we efficiënter, schadevrij en veiliger.

  De StudentenService: een vertrouwd verhuisbedrijf in Friesland

  Onze studenten hebben duizenden verhuizingen succesvol afgerond. Onze vakkundige manier van werken onderscheidt ons al vanaf het begin. Daardoor staan we bekend als betrouwbare verhuisservice in Friesland. Van Leeuwarden tot Sneek.

  Inmiddels verhuizen we door het hele land. We hebben kunnen uitbreiden omdat we zo goed worden gewaardeerd door onze klanten. Dat betekent dat je bij ons terechtkunt voor verhuizingen door heel Nederland. We verhuizen bijvoorbeeld ook naar of in Drenthe, Groningen, Leiden, Utrecht en Maastricht.

    Path Path Path Path Path

    Wij hebben dit bedrijf ingezet voor onze verhuizing en we zijn uiterst tevreden over het contact, de aanpak, inzet en afhandeling. Maurits en Rick, twee vriendelijke studenten en sterke aanpakkers kwamen keurig op tijd voorgereden met de vrachtauto. Ze waren zorgvuldig en voorzichtig met onze spullen. Dankzij hun inzet stond alles, zelfs de vreselijk zware piano in no time in het nieuwe huis. Bedankt!!

    Maaike Miedema

    Wij zijn De StudentenService Friesland

    Ons verhuisbedrijf in Friesland bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. Onze studenten hebben meer dan duizenden verhuizingen succesvol afgerond.

    Het concept van De StudentenService is krachtig in zijn eenvoud. We combineren een professionele organisatie met gekwalificeerde studenten. Zo komen we tot het beste resultaat. Onze ervaren managers zorgen voor een smooth operation, de gemotiveerde studenten zorgen voor een vakkundige uitvoering.

    Zo zorgen we voor tevreden klanten. Iedere klus weer.

    Waarom kiezen voor De StudentenService?

    • Verhuizen tegen scherpe tarieven
    • Altijd verzekerd tegen schade
    • Zeer flexibele werktijden
    • Megasnelle service
    • Afspraak is afspraak

    Losse sjouwhulp 

    Ga je niet verhuizen, maar heb je wel hulp nodig bij het tillen van zware dingen? Wil je bijvoorbeeld je schuur opruimen? Ook dan kun je De StudentenService inschakelen. 

    Verhuisbedrijf in Dokkum

    Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Dokkum? Dan is De StudentenService de partner die je zoekt. Onze professionele verhuizers staan klaar om je van of naar Dokkum te verhuizen. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en tijdens de verhuizing is je inboedel verzekerd.

    Piano verhuizen in Friesland

    Een piano is prachtig, maar je piano verhuizen in Friesland is een behoorlijke klus. Een piano is erg kwetsbaar, daarom is het cruciaal om zorgvuldig te werk te gaan. We pakken de piano zorgvuldig in. Daarna vervoeren we de vleugel voorzichtig. Als het nodig is, zetten we een verhuislift in. Zo voorkomen we schade aan de buitenkant én de gevoelige binnenkant. 

    Witgoed verhuizen in Friesland

    Een wasmachine, wasdroger, fornuis, vaatwasser of koelkast verhuizen kan erg lastig zijn. De StudentenService helpt je met verhuizen van witgoed. Of je nu op de vijfde etage woont of op de begane grond: wij doen het zware werk voor je. Onze professionele verhuizers weten precies hoe ze zwaar witgoed moeten vervoeren. 

    Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren op Google 085 06 07 774 Gratis offerte aanvragen