Schoonmaken. Tuinieren. Verhuizen.

Verhuizen in Friesland

De StudentenService is betaalbaar, vakkundig en ervaren! Zowel zakelijke verhuizingen als particulieren verhuizingen kunnen wij voor je uitvoeren. Wil je alleen hulp met tillen? Dat is ook mogelijk, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 085-0607774

Particuliere Verhuizing

Zakelijke Verhuizing

Zo gaan we te werk....

StappenTypeOmschrijvingTijdspad
Stap 1Offerte ontvangenBeoordelen en terugkoppelenBinnen 24 uur
Stap 2Offerte overeenkomstKlant geeft akkoord op de offerteAfwachting van klant
Stap 3Afspraak makenU ontvangteenbevestiging van uwafspraakBinnen 24 uur na akkoord overeenkomst
Stap 4VerhuizenVerhuizen zoals afgesprokenAls het klaar is!
Stap 5BetalingNa afloop ontvangt u een factuur voor de geleverde dienstenDe betalingstermijn hiervan is 7 dagen.

 

Heb je nog vragen omtrent onze dienst? Neem gerust contact met ons op.

Wij kunnen je ook helpen met Tuinieren en Schoonmaken in Friesland en omgeving!

Verhuisbedrijf Friensland: De StudentenService weet u goedkoop en vakkundig te verhuizen!

De StudentenService is een verhuisbedrijf in Friesland dat op slimme wijze de prijzen laag weet te houden. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij verhuizen iedereen tegen scherpe prijzen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Friesland dat u op korte termijn kan helpen met uw verhuizing. De StudentenService is een verhuisbedrijf in Friesland dat verzekerd, voordelig en vakkundige verhuizingen uitvoert. Bel 085-0607774 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiest u voor De StudentenService als verhuisbedrijf Friesland

De StudentenService werkt met nette, hardwerkende en meedenkende verhuizers. Al onze verhuizers hebben de nodige ervaring om u zorgeloos te verhuizen. We beschikken over de middelen en expertise om uw spullen veilig van A naar B te verhuizen. Uiteraard zijn wij verzekerd in geval van schades. Bij ons kunt u ook betaalbare verhuisdozen en inpakmaterialen kopen. Zoekt u een verhuisbedrijf in Friesland die u help met inpakken? Maak dan gebruik onze inpakservice!

Spoedverhuizing in Friesland?

Omdat De StudentenService met een grote pool verhuizers in Friesland werkt, weten wij op korte termijn verhuizers voor u te vinden! Wij beschikken over onze eigen verhuiswagens en kunnen op aanvraag ook verhuisliften leveren. Voor zowel complete verhuizingen als losse sjouwhulp is De StudentenService het ideale verhuisbedrijf in Friesland die u helpt! Wij zijn betaalbaar en we denken met u mee!